Website laten Maken

Het Concorde webthema is er speciaal voor bedrijven die een website willen laten maken voor een betaalbare prijs. Dit betekent dat nu ook zzp’ers, stichtingen en starters een kwalitatief hoogwaardige website kunnen laten maken.

Het Concorde webthema is door Graphic Exception ontwikkeld. Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij jouw nieuwe website. Na het realiseren van de website leren wij je door middel van een gratis CMS training hoe je elementen van de website zelf kunt aanpassen. Als je naderhand teksten en afbeeldingen wil aanpassen, gaat dit erg gemakkelijk in ons zelf ontwikkelde en gebruiksvriendelijke Content Management Systeem.

Voor een bedrag van €186,- excl. BTW per jaar en €695,- excl. BTW als eenmalige opstartkosten kun je door Graphic Exception jouw website laten maken met daarbij een domeinnaam, een eigen e-mailadres en hosting. De studio van Graphic Exception is gelegen in Tinte vlak bij Brielle of op +/- 30 min. van Rotterdam af.

Wij maken de website op basis van jouw huisstijl en wensen. Naast het ontwikkelen van jouw website kunnen wij ook ondersteunen met de Content zoals (stock)afbeeldingen en het schrijven van teksten. Ieder zijn vak!

Jouw website kan vaak al binnen enkele dagen online staan.

Laten we kennismaken
Maak een afspraak, zodat we jouw wensen kunnen bespreken


stap 1 - Gratis adviesgesprek

Je krijgt een gratis adviesgesprek. Dat kan bij ons op kantoor of telefonisch.
Plan van aanpak Eén van onze online experts maakt samen met jou een plan van aanpakWebsite kiezen We maken een keuze voor de meest geschikte website basis voor jouw bedrijf Wij maken jouw website Onze webbouwers gaan aan de slag met jouw website.

stap 2 - Bestanden aanleveren

Wij ontvangen jouw logo, enkele foto’s en de teksten ( in overleg )
Website ontwerpen - Onze webdesigners verwerken jouw huisstijl in de websiteWebsite preview 

stap 3 - Lancering

Wij laten je de ontwikkelde website zien en je krijgt een CMS Training De website mag online Alles naar wens? Dan zetten wij jouw website online.